Agrilaser Handheld met vizier

Agrilaser® (Agrilaser handheld met vizier) biedt een geluidloze en diervriendelijke oplossing voor vogeloverlast. Door de gepatenteerde optische technologie stralen de Agrilaser® producten een groene laserstraal uit die is geoptimaliseerd voor verjaging over een grote afstand. In samenwerking met wetenschappers zijn onze producten ontwikkeld tot het ultieme middel voor het verjagen van vogels en andere dieren. Vogels zien de groene laserstraal als een fysiek object dat hen wilt raken. Het enige alternatief om niet geraakt te worden is wegvliegen. Dit is dezelfde reflex wanneer vogels wegvliegen omdat een auto nadert. Agrilaser® doet een beroep op het overlevingsinstinct van de vogel. In tegenstelling tot conventionele verjagingsmethoden zullen vogels hier niet aan wennen en dus altijd wegvliegen. De vogels zullen het gebied vervolgens als onveilig beschouwen en er niet meer terugkeren.

De Agrilaser® Handheld is met name bedoeld om vogels die ver weg (maximaal 2000 meter) zijn te verjagen. Speciaal hiervoor is ook het vizier op de Agrilaser® Handheld. Een klein rood lampje maakt het gemakkelijk om precies op de vogels te richten. De Agrilaser® Handheld is vooral geschikt voor het verjagen van ganzen, meeuwen en roeken.

- Snel en langdurig resultaat
- Ontwikkeld in samenwerking met landbouwspecialisten en wetenschappers
- Geschikt voor verschillende soorten vogels
- Zeer eenvoudig in gebruik
- Milieu- en diervriendelijk vogels verjagen zonder imagoschade
- Bereik 2000 meter

Agrilaser® Handheld:

- Afneembaar vizier om nog beter en preciezer te richten
Bekijk  de instructiefilmp over de Agrilaser® Handheld. N.B. In tegenstelling tot wat het filmpje suggereert is er geen speciale bril nodig bij het gebruik.

Bekijk dit filmpje met gebruikerservaringen.

Op voorraad
SKU
agrilaser-handheld
€ 675,00